pondělí 2. ledna 2012
- TĚSTOVINY S LILKEM - LA PASTA ALLA SICILIANA
na přípravu potřebujeme:
česnek - 1 stroužek
lilek - 1 ks
olivový olej
rajčatové pyré - 1 konzerva
těstoviny penne - 200g
POSTUP PŘÍPRAVY:
- opražíme si na 3 kousky nakrájený stroužek česneku na olivovém oleji, přidáme na malé kostičky nakrájený lilek a restujeme do doby, kdy lilek změkne a přidáme rajčatové pyré podle toho kolik si přejeme,
za občasného míchání necháme povařit - osolíme podle chuti. uvaříme těstoviny "al dente" v osolené vodě,
které poté přidáme na pánvičku a orestujeme spolu s připraveným lilkem a rajčatovým pyré. pokud máme,
můžeme na talíři ozdobit čerstvou bazalkou a podle chuti posypeme parmezánem.
DOBROU CHUŤ!
porce: 2
doba přípravy max. 30 min.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat